Cautare

55257 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (5.52 secunde)
"Eu cred ca deja nu trebuie sa ne mai facem griji pentru viitoarele alegeri", a declarat Moisoiu.
Cele mai importante evenimente Se poate spune ca saptamina politica trecuta poate fi caracterizata cel mai bine de cuvintul "revenire". ... Cel mai activ partid Vom facem referire aici la Partidul National Liberal, care si-a facut cel mai bine simtita prezenta pe scena politica de la nivel local.
"Le voi mai arunca si mingea din cand in cand! E o perioada mai grea pentru ei, dar asta este. ... Sper ca in zilele urmatoare sa facem mai mult cu mingea pentru ca vor veni si meciurile amicale la finalul acestei saptamani.
Unchiul ei, Nedelcu Visterineanu, a povestit ca tanara inca il mai iubeste pe fostul sot si spera sa se impace cu el. Mai mult, barbatul crede ca nepoata lui este cea care il protejeaza in acest moment.
Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
Supararea autoritatilor italiene este evidenta, la fel si rusinea pe care ne-o patim, cu atat mai mult cu cat jurnalistii englezi relateaza ca rromii romani isi pun corturile in centrul orasului italian, ba mai mult, turistii care merg sa viziteze vestigiile romane din capitala italiana au surpriza sa dea peste grupuri de rromi, majoritatea din Romania, care si-au instalat corturile in centrul orasului.
La insistentele moderatorului, Victor Ponta a spus ca demisia nu este datata, iar la aceasta ora este inca membru PSD si s-ar putea sa mai fie. ... Ne-am vazut mai la pranz.
Imi place sa imi pun amprenta pe ceea ce fac si de aceea, imi dedic o foarte mare parte din timpul pe care il am pentru a ma perfectiona si a imi pune la punct ceea ce consider ca trebuie sa perfectionez, incerc sa-mi depasesc limitele, incerc sa fiu cea mai buna varianta a mea.
Oficialul a declarat ca rezultatul reformelor de astazi se vor vedea in 2011-2012, atunci cand economia isi va reveni, iar statul va functiona mai bine si cu o birocratie mai putina. ... Economia isi va reveni, statul va functiona mai bine, cu birocratie putina", a spus Emil Boc.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Lucrurile sunt mai simple in cazul in care firma dispune de un spatiu in proprietate. Cel mai indicat este ca sediul agentiei sa fie intr-o zona centrala sau la intersectia unor drumuri importante si circulate.
GdS a stat de vorba cu oamenii care se afla în spatele unora dintre cele mai tari afaceri din Craiova si a aflat ce venituri lunare încaseaza acestia. ... Cu totii însa au salarii cu multe zerouri, iar daca sunt si proprietari mai încaseaza si dividende.
GdS a stat de vorba cu oamenii care se afla în spatele unora dintre cele mai tari afaceri din Craiova si a aflat ce venituri lunare încaseaza acestia. ... Cu totii însa au salarii cu multe zerouri, iar daca sunt si proprietari mai încaseaza si dividende.
Se învârt mai multi bani pe consultanta, pe audit si pe servicii de expertize contabile etc. ... Doua entitati de servicii financiare au mai multa libertate de miscare pe piata acestor servicii, si ne referim la Camera Consultantilor Fiscali si la Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR).
Cine l-a mai avut? ... E-n regula Mai asteptam 200 de ani Ce-o sa fie? ... Mai vedem noi.
Mai mult chiar, producatorii in domeniu isi pun mari sperante in export si sunt de parere ca pe piata romaneasca nu exista inca o cultura a consumului de produse ecologice bine definita.
Acum, la sfarsit de an, incepem sa intelegem, daca nu cumva am inteles, ca zapada a fost pentru noi de cele mai multe ori o binecuvantare. ... Haina care ne-a lipsit la acest Craciun, mai mult ca niciodata. Zapezile de altadata n-au mai venit.
PACIENTII NOSTRI MERITA SA AIBA DINTI FRUMOSI SI SANATOSI! ... Cea mai sigura metoda o data ce clinicianul a identificat riscul carios al pacientului (mic, moderat, mare sau extrem) consta in implementarea uni plan terapeutic sau preventiv.
Rondelul Limbii Romane "Mai sunt iubiri, mai sunt lumini In Basarabia si Romania; Mai straluceste poezia In graiul romanesc sublim. ... Mai sunt iubiri, mai sunt lumini In Basarabia si Romania.
Majoritatea covirsitoare spune ca parlamentari mai slabi ca guvernarea asta nu au fost niciodata.
Ultima gaselnita a mai-marilor PSD in materie de refacere a imaginii partidului a fost exprimata, e drept, in nume personal, de deputatul PSD de Dolj, Claudiu Manda, care l-a propus pe fostul primar al Craiovei, Vasile Bulucea, pentru titlul de cetatean de onoare al orasului.
google-analytics.com